Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Curlingförbundet


Som ett led i Svenska Curlingförbundets utveckling för gruppen 17-30 år finns nu möjlighet att söka stöd för internationellt tävlande dam/herr (Gäller ej lag i landslagstruppen).
 
För det svenska landslaget är det en minst sagt efterlängtad VM-premiär på lördag. Mästerskapet spelas i Peking, Kina och i den blivande arenan för OS och Paralympics 2022.
 
Norrköpings Curlingklubb inbjuder till Norrköpingstävlingen med start fredag 19 november klockan 17.00
 
Årets ungdomsledarstipendiater är Daniel Magnusson och Axel Yséus från Karlstads Curlingklubb samt Linnea Mårtensson från Mjölby AI. Grattis!
 
Välkommen att aktivera er i skolan tillsammans med FloorCurling!
 
Helgen den 5-7 november startar både Nordic Junior Curling Tour och den svenska Yngre Junior Touren i Karlstad. Välkomna med anmälan!
 

Nyheter på figurfronten!

(2021-09-27 21:40)
Nu uppdaterar vi sättet vi spelar figur! Både med två helt nya serier och med en app där du registrerar dina resultat.
 
Projektgruppen 17-30, arbetar med frågor som rör att behålla spelare över juniorgränsen och erbjuda aktivitet för alla nivåer. Läs mer om deras arbete i texten nedan.
 
Nok en gang ønsker vi velkommen til curlingnorges mest gjennomførte curlingturnering, i det vi nå, noe pompøst, titulerer som Skandinavias fineste curlinghall.
 
Välkommen till SverigeCupen i Borlänge den 19-21 november 2021!
 
Beroende på omfattning och behov, kan föreningen även söka stöd för att omvandla klubblokalen till en plats där det finns förutsättningar att umgås.
 
Vill er förening erbjuda ny aktivitet för befintliga eller nya medlemmar?
 

Prova På aktiviteter

(2021-09-17 12:20)
Ni som arrangerara Prova På kan söka för banhyra och för arvodering av ledare.
 
Svenska Curlingförbundet erbjuder färdigt kampanjmaterial där ni som klubb kan addera er egen information om tider för prova på, nybörjarträning eller annat.
 
Systemet och appen används av nästan alla racketsporter och genom att ansluta sin curlingförening kommer ni upp som potentiell aktivitet för alla användare.
 

 Våra Sponsorer

 

SCA

Postadress:
Sundsvall Curling IF - Curling
Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
GÄRDEHOV, Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallcurling@gma...

Se all info