Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Curlingförbundet


Är du serviceinriktad, intresserad av att arbeta med människor och har ett brinnande curlingintresse? Sök säsongsanställningen som intendent i Göteborgs Curlinghall!
 
 
Sverige och lag Hasselborg fick en härlig start på VM i North Bay, Kanada efter en övertygande seger mot Danmark. Danmark tog ledningen med 1-0 men sedan var det svensk kontroll matchen igenom och redan efter den sjunde omgången var saken klar.
 
 
Isabella Wranå: Vi spelade fantastiskt bra i de tio första matcherna och gjorde en mindre bra. Tyvärr var det finalen och det slutar med silver.
 
 
Att arbeta för en jämställd idrott, är en självklarhet för oss. Idag och alla andra dagar. Kvinnor och mäns lika rättigheter och förutsättningar är en viktig fråga för hela idrottsrörelsen och en hjärtefråga för Svensk Curling
 
Lag Wranå från Sundbybergs CK med Fanny Sjöberg, Almida De Val, Jennie Wåhlin, Isabella Wranå. Maria Larsson och coach Margaretha Sigfridsson fortsätter att rada upp segrar i skotska Aberdeen är fortsatt obesegrade i grundserien.
 

SM VETERANER

(2018-03-06 10:59)
SM för veteraner är nu avgjort och vi gratulerar vinnarna från Norrköping, lag Liljegren (mitten på bilden)!
 
Team Granit dominerar säsongens Nordic Junior Tour. I helgen vann de tredje raka turneringen denna säsong och är än så länge ohotade i toppen av tabellen!
 
 
Junior-VM startade igår lördag i skotska Aberdeen och med en perfekt start för de svenska lagen.
 
IK Fyris juniorer har genomfört ett rekryteringsprojekt med stöd av föreningen och Svenska Curlingförbundet. Ungdomarna har varit ute i skolor och haft med sig Floorcurling för att marknadsföra Skolmästerskapen.
 
Lag Hasselborg presterade på topp när det gällde som mest och är nyblivna olympiska mästare efter 8-3 mot Sydkorea.
 
OS-finalen mellan Sverige, lag Edin och USA utvecklade sig till en rysare som var ytterst jämn ända fram till den åttonde omgången som blev olycklig för de svenska killarna.
 

 Våra Sponsorer

 

SCA

Postadress:
Sundsvall Curling IF - Curling
Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
GÄRDEHOV, Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallcurling@gmail.com

Se all info